Rengøring Odense

Rengøring Odense

Har du brug for mere tid i hverdagen? Det kender vi godt. Med Hilfr får du hjælp til rengøringen, hvilket giver dig mere overskud i hverdagen.

Hilfr er kommet til Odense, hvor vi vil udbyde rengøringshjælp til dig. Odense er et voksende marked, og der kommer flere og flere Hilfrs til.

Vi hjælper både med faste og enkeltstående aftaler, og vi kan også gøre mere end bare en standardrengøring. Strygning, rengøring af ovn, rengøring af køleskab, vande planter og meget mere.

Find rengøringshjælp i Odense

Rengøringshjælp med gennemsigtighed

Hvad betaler du egentlig for, når du bestiller rengøring hos et traditionelt rengøringsfirma? Det er som regel meget svært at svare på, da de færreste rengøringsfirmaer oplyser deres prisstruktur.

Vi gør tingene lidt anderledes. Hos os ved du præcis hvor meget af transaktionen der går til os, hvor meget der går til din Hilfr, og hvor meget der går til forsikring og moms.

Det du betaler til os, er en merpris - det betyder at din Hilfr får det per time, som de selv har bedt om at få.

Eksempel på prisfordelingen ved 2,5 timers rengøring, udført af en Freelance Hilfr til 130 kr. i timen.
Timebetaling 325 kr.
Velfærdstillæg 50 kr.
Hilfrs gebyr 56,25 kr.
Forsikring og moms 34,25 kr.
Total 465,50 kr.
Total efter servicefradrag 344,50 kr.
Læs mere om vores priser

Populære Hilfrs i Odense

Clara
Clara 5
Fyn
130 kr./t.
Book nu

Clara er flittig og omhyggelig. Hun nyder at komme ud og møde kunderne, og give dem en god oplevelse. Som kunderne selv siger, så gør Clara grundigt rent, og altid med et smil.

Ninochka
Ninochka 5
Fyn
160 kr./t.
Book nu

"She was really good. I will definitely recommend her.", skrev Monica efter at have booket Ninochka. Ninochka lægger energi i at få dit hjem til at skinne.