Rengøring Aarhus

Rengøring Aarhus

Bor du i Aarhus, og har du brug for at få hjælp med rengøringen derhjemme? Hilfr er din løsning.

Vi leverer rengøringshjælp og vi gør det med et smil. Hos os finder du mange dygtige folk, med masser af erfaring med rengøringshjælp, som går op i hvordan det ser ud hos dig.

Du vælger selv hvem du vil booke, og du ved præcis hvad det koster, inden du overhovedet går i gang. Og så er det hurtigt, nemt, og uden bindingsperiode.

Find rengøringshjælp i Aarhus

Transperans i rengøringen

For os er det vigtigt, at den der laver arbejdet, får så meget som muligt af den betaling kunden giver. Derfor har Hilfr markedets mest transperante prisstruktur, og det laveste gebyr.

Vi ønsker at du ved, præcis hvad dine penge går til, og hvor meget du betaler for de enkelte elementer i din rengøringsaftale. For os er det sund fornuft.

Vi har ingen bindingsperiode, så du kan frit afprøve vores service, uden at bekymre dig for at du binder dig til noget.

Eksempel på prisfordelingen ved 2,5 timers rengøring, udført af en Freelance Hilfr til 130 kr. i timen.
Timebetaling 325 kr.
Velfærdstillæg 50 kr.
Hilfrs gebyr 56,25 kr.
Forsikring og moms 34,25 kr.
Total 465,50 kr.
Total efter servicefradrag 344,50 kr.
Læs mere om vores priser

Populære Hilfrs i Aarhus

Anna
Anna 4,6
Østjylland
150 kr./t.
Book nu

Anna har mange glade kunder, som hendes anbefalinger viser. Hun er erfaren og gør arbejdet med et smil. Hvis du også skal have en aftale med hende, skal du være hurtig.

Sophie
Sophie 4,9
Østjylland
170 kr./t.
Book nu

Sophie er dygtig og har meget erfaring med rengøring. Hun har gjort rent på hoteller, kontorer, og har også haft mange aftaler med private igennem tiden.

Freja
Freja 5
Østjylland
130 kr./t.
Book nu

"Rigtig dygtig, grundig, fleksibel og sød rengøringshjælp. Mine bedste anbefalinger herfra!", siger en af Frejas kunder. Freja vil ikke skuffe dine forventninger.

Ann-Sofie
Ann-Sofie 5
Østjylland
130 kr./t.
Book nu

Ann-sofie har god erfaring med rengøring, og hjælper gerne. Hun tager både imod faste og enkelte aftaler. Book hende nu, og få rengøring inden længe.