Vi passer godt på din virksomhed – mere kvalitetstid til dig

Vi opfylder dine krav med tilfredshedsgaranti.

Rengøringsservice med garanti

Din tilfredshedsgaranti består i, at vi kommer tilbage med det samme, hvis ikke du er 100% tilfreds med resultatet efter vores besøg.

Vores faste medarbejdere er forsikret via Tryg Forsikring.

  • Erhvervsrengøring

    Kontor, udlejningsejendomme, boligforeninger, trappevask, supermarkeder, vinduespolering, vicevært, industri og lager, flytteservice, køkken og kantine m.m.

  • Byggeplads- og håndværkerrengøring

    Oprydning på byggeplads, skurvognsrengøring, ad hoc opgaver, nybyggerier.

  • Institutioner

    Børnehaver, opholdssteder, skoler.

Kvalitet, tryghed og dialog

Når vi indgår et samarbejde, er du sikker på at få en kompetent og erfaren medspiller, som lytter til dig og opfylder dine behov og krav.

Det er meget vigtigt for os at få lavet en god aftale, hvor vi kan opfylde dine ønsker, så du kan bruge dine ressourcer på at udvikle din forretning. Vi går hverken på kompromis med kvalitet, sikkerhed eller gældende regler.

Som kunde har du altid to kontaktpersoner. Det betyder, at når du kontakter os, får du altid fat i en medarbejder, der kender netop din opgave. Vi tilstræber naturligvis også at det bliver faste medarbejdere der varetager dine opgaver, og endvidere at have faste afløsere parat, hvis det skulle være nødvendigt.

Garanti for et professionelt resultat

Du er altid garanteret et professionelt resultat – uanset opgavens omfang og type. Når vi indgår samarbejde, tager vi ansvaret på vores skuldre.

Hvis du ikke er 100% tilfreds efter vores besøg, kommer vi og rengører det sidste uden ekstra beregning.

Et sundere indeklima

Vores grundige rengøringer sikrer, at din arbejdsplads og miljøet er rent og sundt at opholde sig i.

Vi benytter kun grønne vaskemidler og veganske produkter, som sikrer at dit arbejdsmiljø ikke bare er skinnende rent, men også lever op til de sundhedsstandarder en professionel arbejdsplads bør have.

Kundetilfredshed

Kvalitet og tilfredse kunder er vores førsteprioritet. Vi benytter uddannet personale, ligesom kvaliteten af vores assistenters arbejde løbende tjekkes af vores inspektører.

Det er med til at sikre, at dine behov for omhyggelig rengøring altid bliver imødekommet, når du samarbejder med Hilfr Erhverv.

Vi lytter til vores medarbejdere og kunder, da vi ved, at det er via godt samarbejde, at vi kan skabe gode resultater.

Miljø og klima

Hilfr Erhverv bruger altid miljøvenlige og veganske produkter der er sunde for både indeklima, miljøet og jorden. Vi undlader overforbrug af rengøringsartikler.

Såfremt der er allergikere eller der skal tages hensyn til støv, støvsuger vi i stedet for at feje. Vi imødekommer alle din krav til miljøvenlighed og et bedre indeklima.

Vi holder hvad vi lover

Vi udfører den gode gammeldags sunde rengøring, og holder hvad vi lover. Høj kvalitet er en selvfølge.

Vi udfører alt det vi aftaler, og mere til - udelukkende ved brug af miljørigtige produkter, god gammeldags knofedt og højt humør.

Vi klarer det hele

Hilfr Erhverv kan klare de fleste opgaver - lige fra den lille privatrengøring til store håndværkerrengøringer af nybyggerier, samt andre industrielle- eller special-opgaver.

Vi har også ressourcer indenfor hjælp med kantine, borddækning, opvask, afrydning m.m.

Vi kan desuden træde til som afløsere i forbindelse med sygdom eller andet fravær af fast personale.