Rengøring København

Rengøring København

Leder du efter privat rengøringshjælp i København? Hilfr tilbyder billig rengøring til private i København. Vores Hilfrs arbejder under ordnede forhold, er ordentligt betalt, og har modtaget kvalitetsstempler gennem anmeldelser fra andre brugere.

Book en Hilfr i dag, og få gjort rent allerede i morgen. Du bestemmer selv hvem der skal hjem til dig, og vi tilbyder faste aftaler, hvor den samme kommer hver gang.

Find rengøringshjælp i København

Gennemsigtighed i betalingen

Hilfr fokuserer på gennemsigtighed for kunde og udbyder. Derfor udspecificerer vi helt præcist hvad din regning består af. Det synes vi er fair.

Hos Hilfr står intet med småt. Du får det du betaler for, og der er ingen skjulte gebyrer. Vi sørger derudover for at du får en faktura, så du nemt kan få servicefradrag fra rengøring i dit hjem.

Hvis du vil have endnu mere ud af din rengøring, kan du også booke en Super Hilfr. De er ansat på overenskomst, og er de bedste Hilfrs vi har.

Eksempel på prisfordelingen ved 2,5 timers rengøring, udført af en Freelance Hilfr til 130 kr. i timen.
Timebetaling 325 kr.
Velfærdstillæg 50 kr.
Hilfrs gebyr 56,25 kr.
Forsikring og moms 34,25 kr.
Total 465,50 kr.
Total efter servicefradrag 344,50 kr.
Læs mere om vores priser

Populære Hilfrs i København

Claudia
Claudia 4,8
Storkøbenhavn
180 kr./t.
Book nu

Claudia har mange års erfaring med rengøringshjælp til private, og hun gør altid arbejdet med et smil. Hun har arbejdet med rengøring hos Hilfr i 2 år nu, og har mange glade kunder.

Carolina
Carolina 5
Storkøbenhavn
160 kr./t.
Book nu

Carolina er meget pålidelig og erfaren. Hun bliver ofte booket, og hendes kunder er altid glade. Carolina er selvstændig, omhyggelig og yderst grundig.

Nikolaj
Nikolaj 5
Storkøbenhavn
130 kr./t.
Book nu

Nikolaj supplerer sin indkomst ved at gøre rent gennem Hilfr. Han er effektiv og får altid stor ros af de kunder der booker ham. Nikolaj er samtidig venlig og imødekommende.

Julieta
Julieta 5
Storkøbenhavn
140 kr./t.
Book nu

Julieta arbejder fuldtid med rengøring, og har god erfaring fra tidligere jobs. Hun nyder arbejdet, hvor hun møder kunder hver dag. Er også komfortabel med kæledyr.