Priser

Hilfrs kan selv sætte deres timebetaling på siden. Mere erfarne Hilfrs med gode anmeldelser, vil typisk tage en højere timebetaling.  

Minimumstimebetalingen er på linje med den overenskomstmæssige timeløn på 130 kr i timen.

Dertil kommer, hvad vi kalder et ”velfærdstillæg” på 20 kroner pr. time udført arbejde oveni timebetalingen. Udbyder man sin arbejdskraft på en platform, har man ikke de samme tillæg og goder som en klassisk fuldtids-arbejdstager. Det vil vi kompensere for med velfærdstillægget. Det er et centralt element i vores bud på en mere ansvarlig platformsøkonomi. 

Vi mener, at det er vigtigt at have fuld transparens omkring betaling og gebyrer. Derfor har vi valgt at gøre det helt tydeligt, hvad du som kunde betaler for og hvad din Hilfr modtager.

Eksempelvis går 8 kr. i timen til Tryg forsikring, ligesom vores betalingsudbyder Stripe også får et mindre betalingsgebyr.

Betalingen for at bruge vores platform er markedets laveste på 6 pct. af timebetalingen. Det er vigtigt for os, at Hilfrs får en ordentlig betaling for deres arbejde og vi vil ikke tage overpris for at formidle kontakten på vores platform.

Hvis du er i tvivl om vores priser, så er du mere end velkommen til at kontakte [email protected]

Eksempel:  

2 timers rengøring til minimumsbetalingen hos Hilfr:

Timebetaling: 2 x 130 kr 260,00 kr
Velfærdstillæg: 2 x 20 kr 40,00 kr
Platformskommission: 6 pct: 18 kr
Servicegebyrer
Tryg forsikring: 2 x 8 kr 16,00 kr
Betalingsgebyr, Stripe: 6,5 kr
Moms: 25% af ( platformskommission + betalingsgebyr): 6,1 kr
Kunden betaler: 346,6 kr
Udbyder modtager: 300,00 kr

Skift sprog