Priser

Hilfr.dk har indgået overenskomst med fagforeningen 3F. Overenskomsten betyder, at Hilfrs der arbejder meget bliver ansat af Hilfr.dk. Som de første kan Hilfr.dk tilbyde overenskomstdækket rengøring til private hjem, hvor der er styr på skatten, arbejdsvilkårene og kvaliteten.

Vi har indgået overenskomst med 3F, fordi vi mener, at det er vigtigt, at alle har gode arbejdsvilkår. Vores platformsoverenkomst er Danmarkshistoriens første, og vi er stolte af at vise vejen for hvordan man kan kombinere nye teknologiske muligheder med gode arbejdsvilkår.

Der er derfor to typer Hilfrs på Hilfr.dk:

  • Freelance Hilfrs, som man kender det fra andre platforme og fra Hilfr.dk før vi indgik overenskomst med 3F
  • Super Hilfrs, der er ansat af Hilfr.dk i henhold til overenskomst med 3F

Du kan finde mere information om vores overenskomst her.

Både freelance og Super Hilfrs kan selv bestemme deres timebetaling - se eksemplerne herunder, hvor der benyttes en vejledende timepris.

Vi mener, at det er vigtigt at have fuld transparens omkring betaling og gebyrer. Derfor har vi valgt at gøre det helt tydeligt, hvad du som kunde betaler for og hvad din Hilfr får i løn. Eksempelvis går 8 kr. i timen til Tryg forsikring, ligesom vores betalingsudbyder Stripe også får et mindre betalingsgebyr.

Betalingen for at bruge vores platform blandt markedets laveste på 10 pct. Det er vigtigt for os, at Hilfrs får en ordentlig betaling for deres arbejde og vi vil ikke tage overpris for at formidle kontakten på vores platform.

Hvis du er i tvivl om vores priser, så er du mere end velkommen til at kontakte [email protected].Eksempel: 2 timers rengøring af Freelance Hilfr:

Timebetaling: 2 x 130 kr 260,00 kr
Velfærdstillæg: 2 x 20 kr 40,00 kr
Platformskommission: 10 % 30 kr
Servicegebyrer
Tryg forsikring: 2 x 8 kr 16,00 kr
Moms: 25% (af platformskommission): 6,1 kr
Kunden betaler: 346,6 krEksempel: 2 timers rengøring af Super Hilfr:

Timebetaling: 2 x 141,21 kr 282,42 kr
Feriepenge: 12,5 % 37,55 kr
Pension og sundhedsordning: 4,15 % 11,72 kr
Sygedagpenge : 0,71 % 2 kr
Platformskommission: 10 % 33,3 kr
Servicegebyrer
Tryg forsikring: 2 x 10 kr 20,00 kr
Moms: 25% (af alt andet end forsikring): 91,74 kr
Kunden betaler: 478,73 krFor Super Hilfrs er forsikringsomkostningen lidt højere, da vi som arbejdsgiver er forpligtet til at tegne en række yderligere forsikringer. Uanset om du vælger en Freelance eller Super Hilfr, sørger vores forsikringer gennem Tryg for at både du og din Hilfr er godt dækket. Mere information om vores forsikringer her.

Når du vælger en super Hilfr, betaler du moms af hele beløbet hvorimod, du kun betaler moms af gebyret på 10 pct., når du vælger en Freelance Hilfr. Det kan virke lidt paradoksalt, men det er sådan momsreglerne er skruet sammen.

Bemærk at du kan få servicefradrag for arbejde udført af både freelance og Super Hilfrs. Men det vil typisk være nemmere for dig, hvis du vælger en Super Hilfr, da du med en Super Hilfr blot skal bruge Hilfr Aps’ CVR- nummer til indberetningen – uanset hvor mange forksellige Super Hilfrs du måtte bruge. Vælger du en freelance Hilfr skal du bruge din(e) Hilfrs CPR-nr. for at indberette servicefradrag (rengøringspersonen er ikke forpligtet til at udlevere dette). Mere om servicefradrag her

Skift sprog