Effektiv rengøring til din virksomhed – få et rent og sundt arbejdsmiljø

Tomas Villum forklarer Hilfr Erhverv

Et udpluk af vores kunder

DK4
Nordic Housing
Forenede Gruppeliv
Meny
Frk Barners Kælder
Samadhi Spa

Skræddersyet rengøring til din branche

Med Hilfr Erhverv er I sikre på at få en kompetent og erfaren rengøringsservice. Vi lytter til jeres behov og krav til et sikkert arbejdsmiljø, og tilpasser vores rengøring uanset branche. 

Vi skræddersyr altid vores aftaler for at sikre jer det bedste udgangspunkt for jeres arbejde, så I kan bruge ressourcerne på at udvikle jeres forretning. Vi går hverken på kompromis med kvalitet, sikkerhed eller gældende regler.

Vores rengøringspersonale er specialiseret i forskellige typer af rengøring lige fra NIR-rengøring (klinisk rengøring) til rengøring på byggepladser og i skurvogne. I vil derfor altid møde kompetent Hilfr-personale på jeres arbejdsplads.

Jeres behov kommer i første række

I Hilfr Erhverv tror vi på, at det er vigtigt at have en åben og ærlig kommunikation med vores kunder, så vi kan justere undervejs, hvis jeres behov ændrer sig. Vi tager altid feedback fra vores kunder alvorligt, så vi kan sikre, at I altid har det arbejdsmiljø, I ønsker.

Rengøring med omtanke

Vi bruger altid grønne rengøringsmidler, der er skånsomme for miljøet og effektivt bekæmper snavs og bakterier. Vi stræber efter at være et bæredygtigt rengøringsfirma med omtanke for miljø og mennesker.

Vi er stolte af at kunne tilbyde en pålidelig og professionel rengøringsservice til alle vores kunder.

Det siger kunderne

“Vi er meget glade for Hilfr Erhverv som vores nye rengøringsfirma. Enhver lille opgave bliver løst af deres grundige og professionelle personale.”

Carina Schwalm
Carina Schwalm
DK4

"Jeg vil gerne sige tak for den fantastiske service, som I har leveret på vores byggeplads. I har virkelig overgået vores forventninger, og jeres rengøringspersonale er altid villige til at yde noget ekstra og imødekomme vores behov."

Christian Strandby
Christian Strandby
Entrepriseleder, Søndergaard