Om Hilfr

Hilfr er Danmarks nye online platform for privat rengøring, hvor du kan oprette dig
som udbyder af rengøring eller som bruger, der søger rengøringshjælp.
Steffen Wegner Mortensen, Nicolai Søndergård Kjær, Dennis True og Niels Martin Andersen - grundlæggere af Hilfr.dk
Hvorfor vælge Hilfr?

Mange danskere ønsker hjælp til rengøring i hjemmet, men finder markedet ugennemsigtigt og besværligt. Den travle børnefamilie eller pensionisten er ofte henvist til private rengøringsselskaber, hvor prisen er høj og betjeningen upersonlig, eller det uigennemskuelige og utrygge sorte marked. Udbydere af rengøringshjælp ender ligeledes typisk som underbetalt arbejdskraft i et større rengøringsfirma eller som ’sort’ arbejdskraft med begrænsede muligheder og utryghed. 

Man kan sige, at ’Hilfr er Airbnb for privat rengøring’, men Hilfr er meget mere end det. Hilfr vil sikre bedre vilkår for dem, der udfører arbejdet end de kan finde på markedet i dag.  Hilfr sikrer en minimums-timebetaling på niveau med den overenskomstmæssige mindsteløn for rengøring. Du har også mulighed for at sætte en højere timeløn, hvis du for eksempel har modtaget mange positive anmeldelser og høje ratings fra dine kunder.

Vi er samtidig stolte af at introducere et nyskabelse indenfor platformsøkonomi: et velfærdstillæg. Som en Hilfr vil du med vores velfærdstillæg modtage 20 kroner pr. time udført arbejde oveni din timebetaling.

Udbyder man sin arbejdskraft på en platform, har man ikke de samme tillæg og goder som en klassisk fuldtids-arbejdstager. Det vil vi kompensere for med velfærdstillægget. Det er et centralt element i vores bud på en mere ansvarlig platformsøkonomi.


Hilfr er social ansvarlig platformsøkonomi

Hilfr har også markedets laveste gebyr på kun 6 % og dette gebyr bliver ikke trukket fra timebetalingen, men tilføjet til kundens regning. Det er vigtigt for os, at Hilfr's kan beholde så meget af deres løn som muligt. Det er kun fair, synes vi. 

Vi har udarbejdet alle disse initiativer for at skabe en mere ansvarsfuld platformsøkonomi, der behandler folk bedre. Udbydere af services er i centrum hos Hilfr, men platformen er derfor bestemt også attraktiv for dem, der leder efter rengøring - vi tilbyder nemlig god service, konkurrencedygtige priser og en ren samvittighed :)

Hilfr er ikke arbejdsgiver. Vi tilbyder en fleksibel platform og udbydere kan derfor frit vælge deres egne arbejdstimer og -opgaver. Hilfr's er typisk personer, der leder efter en fleksibel, tryg og effektiv vej til rengøringsopgaver - det kan være alle fra studenter til pensionister. 
Hilfr er en simpel platform. Det er gratis at oprette en profil på siden, men alle skal uploade et billede af deres personlige ID, når de opretter en bruger, hvilket sikrer en pålidelig og tryg platform for alle.

Kom igang nu!
Opret dig som Hilfr!   eller   Opret dig som kunde!
Skift sprog